Het logo van Foppers in Concert

Jurgen Jonkers - Biografie

Jurgen Jonkers

Een foto van Jurgen Jonkers
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 861 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Jurgen Jonkers kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Jurgen Jonkers is een veelzijdige zanger die zijn sporen al ruim heeft verdiend in de entertainmentwereld.Na de succesvolle musical The Sound of Music (2003-2004) heeft Jurgen op diverse podia en vele feesten opgetreden: van intiem familiefeest tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.
Multi-zanger Jonkers kan eigenlijk alles aan, maar zocht een speciale set bij elkaar om, naar eigen zeggen “lekker te knallen”.

Jurgen neemt je mee in de tijd met de beste pop en rock van Nederlandse bodem!

Wie zingt ze niet mee? “Blauw”, “Iedereen is van de wereld”, “Stil in mij” maar ook de hits van Marco Borsato en Kane zitten in deze energieke set!

Jurgen Jonkers maakt zich hiermee uitermate geschikt voor openbare optredens op festivals en ook op bedrijfs- of privefeest staan deze hits garant voor een volle dansvloer.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.5/5
 

2 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Jurgen Jonkers, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Jurgen Jonkers.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Jurgen Jonkers of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Jurgen Jonkers.
4: Boekingen = U wil Jurgen Jonkers meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Laurel and Hardy imitator, Buitenlandse Zangeressen, Paul de Leeuw imitator, Dubbelgangers, Eddy Wally lookalike, Koningsdag 2017, Sugar Lee Hooper imitator, Bekende Buitenlanders, Madonna lookalike, Groningen, Arnold Schwarzenegger imitator, Thema-acts, Prince lookalike, Flevoland, Elvis Presley lookalike, The winner takes it all!, Mr Bean lookalike, Overijssel, Tom Jones lookalike, Carnaval 2017, Max Verstappen imitator, Leuke acts, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335