Het logo van Foppers in Concert

Jannes lookalike / imitator - Biografie

Jannes lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 Minuten
Live: Live
Gezien: 2306 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Jannes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Deze echte Jannes look a like wordt vaak aangesproken met de vraag of hij de zoon van de echte Jannes is. Dat is niet het geval, maar dit zegt natuurlijk wel alles over de gelijkenissen. Ook het stemgeluid is bijna identiek. Regelmatig komen de twee zangers elkaar tegen bij optredens in het land, ook weet de echte Jannes dat hij een echte look a like heeft.
Alles begon ooit op een groot feest voor circa. 1000 personen (zie het 1ste filmpje, welke enigszins gedateerd is) in 2007. Het balletje is daarna erg snel gaan rollen, sindsdien is hij een veelgevraagde act als Jannes imitator. Met een breed feestelijk repertoire zet hij de tent in enige minuten op zijn kop. Ook de ervaring en vele optredens die hij in de afgelopen jaren heeft opgedaan, is de kans van slagen groot voor een echt knalfeest!!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.3/5
 

19 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Jannes, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Jannes.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Jannes of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Jannes.
4: Boekingen = U wil Jannes meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Andre van Duin lookalike, Noord-Holland, Bob de Rooy lookalike, Flevoland, Frans Duijts lookalike, Nederlandse Zangeressen, Der Heino imitator, Belgie, Penelope Cruz imitator, Engelstalig, George Michael lookalike, WK voetbal 2014, BraziliŽ, Barry White imitator, Koningsdag 2017, Cher imitator, The winner takes it all!, Gordon lookalike, Flevoland, Frans Bauer imitator, Engelstalig, Inge de Bruijn lookalike, Bekende Nederlanders, Frans,Marco,Rene froger,Gerard joling,Jannes , mathilde,Koningin mathilde,Virtual,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335

Foppers in Concert

Foppers in Concert - Chat Beschikbaar

Foppers in Concert - Chat NIET Beschikbaar