Het logo van Foppers in Concert

Frank Sinatra lookalike / imitator (13) - Biografie

Frank Sinatra lookalike / imitator (13)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1111 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Frank Sinatra kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd F.I.P. gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij Idols.
Vervolgens heeft hij een daverend optreden verzorgd in de Idols ´backstage´ show waarbij hij tevens een nummer ten gehore bracht met 4 vrouwlijke finalisten van Idols; Floortje, Angelique, Ellen en natuurlijk Idols winnares Rafaëla. Een optreden wat niet snel vergeten zal worden.Ook was Frank In Person met zijn eigen `Not Too Big Band` te gast in het programma Barend & van Dorp op Talpa. Bij Barend en van Dorp werd hij zelfs teruggevraagd in de uitzending om live nóg een nummer te zingen met zijn `Not Too Big Band`, een waar unicum.Daarnaast is F.I.P. ook te gast geweest bij Ruud de Wild.nl op Radio 538. Dit optreden was Ruud de Wild zo goed bevallen dat verschillende DJ`s van Radio 538 Frank hebben verzocht jingles in te zingen voor hun radioprogramma`s. Deze jingles zijn bijna dagelijks te horen op Radio 538. Eenmaal de stem van Frank In Person te hebben gehoord wordt je nog meer op het verkeerde spoor gezet met de vraag of dit nu live wordt gezongen of niet....
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.7/5
 

3 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Frank Sinatra, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Frank Sinatra.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Frank Sinatra of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Frank Sinatra.
4: Boekingen = U wil Frank Sinatra meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Queen lookalike, Dubbelgangers, Geert Wilders imitator, Carnaval 2017, Paul de Leeuw imitator, Bekende Nederlanders, Rene Froger imitator, Dubbelgangers, Amy Winehouse imitator, Imitators, Frans Bauer lookalike, Imitators, Bob Dylan lookalike, Flevoland, Charlie Chaplin imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Andre Hazes lookalike, Noord-Holland, Marco Borsato imitator, Overijssel, Cristiano Ronaldo imitator, Utrecht, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335