Het logo van Foppers in Concert

Laurel and Hardy lookalike / imitator (132) - Biografie

Laurel and Hardy lookalike / imitator (132)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: In overleg
Live: Live
Gezien: 1040 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Laurel and Hardy kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Wacht eens even, een dikke vent met een hele dunne,en allebei een bolhoedje, zijn dat niet……. Jazeker, u ziet het goed, de Look a Likes van Laurel and Hardy.
Deze act lag al geruime tijd op de plank, want een dergelijke act als deze vraagt natuurlijk de nodige aandacht, maar hier zijn ze dan, een werkelijk prachtige animatie-act, zeer herkenbaar uitgevoerd door deze twee look a likes, want de act die de heren laten zien, is gewoon geweldig en tot in de puntjes uitgevoerd, over deze act zullen uw gasten nog lang napraten, maar let wel goed op, want er gaat echt van alles mis met deze twee doldwaze figuren.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
 

11 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Laurel and Hardy, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Laurel and Hardy.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Laurel and Hardy of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Laurel and Hardy.
4: Boekingen = U wil Laurel and Hardy meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Laurel and Hardy imitator, Nederlandse Zangers, Andre Hazes imitator, Koninklijk Huis, Jan Smit lookalike, Engelstalig, The Blues Brothers lookalike, Figuranten, Andre van Duin lookalike, Nederlandse Zangeressen, Christina Aguilera imitator, Figuranten, Urbanus imitator, The winner takes it all!, Rene Froger imitator, Nederlandstalig, Jack Sparrow lookalike, Zuid-Holland, ABBA lookalike, Buitenlandse Zangers, Demis Roussos imitator, Drenthe, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335