Het logo van Foppers in Concert

Jan Smit lookalike / imitator (14) - Biografie

Jan Smit lookalike / imitator (14)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1645 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Jan Smit kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Deze sound a like kreeg landelijke bekendheid door zijn TV- en radio-optredens als Jan Smit. De echte doorbraak kwam nadat zijn opa hem had opgegeven voor het TV-programma ´My Name Is...´, waar hij als Jan Smit de halve finale haalde en de zaal op zijn kop kreeg. ´My Name is...´ werd in Nederland uitgezonden door RTL, in Belgie door VTM. Samen goed voor meer dan 3 miljoen kijkers!
In het najaar van 2014 was deze imitator van Jan Smit te zien in het SBS6 programma "the Winner takes it all" en ook daar ging hij met glans doorging naar de finale.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.3/5
 

6 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Jan Smit, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Jan Smit.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Jan Smit of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Jan Smit.
4: Boekingen = U wil Jan Smit meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Frank Sinatra lookalike, Zuid-Holland, Beyonce lookalike, Belgie, Shirley Bassey lookalike, WK voetbal 2014, Brazilië, Joe Cocker lookalike, Lookalikes, Paul de Leeuw lookalike, Utrecht, Tina Turner lookalike, Nederlandstalig, Andre van Duin lookalike, Noord-Brabant, Joe Cocker lookalike, Buitenlandse Zangers, Koning Filip lookalike, Nederland, Amy Winehouse lookalike, Engelstalig, Dorus imitator, My name is..., Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335