Het logo van Foppers in Concert

Prinses Beatrix lookalike / imitator - Biografie

Prinses Beatrix lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: Maximaal 60 minuten
Live: Live
Gezien: 2325 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Prinses Beatrix kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Wilt u van uw (winkel)opening, bedrijfsfeest, jubilea, verjaardag of trouwfeest een speciale en gedenkwaardige dag maken? Nodig de look-a-like van Koningin Beatrix dan uit! Zij kan van alles voor u betekenen, van het houden van een (door u gemaakte) speech tot het doorknippen van lintjes en van het openen van een nieuwe winkel of nieuw pand tot het schudden van handjes.
Voor een speech heeft zij tijdens het optreden een geluidsinstallatie nodig. Meestal is er aan het begin van het optreden een klein kind dat een bos bloemen aan Koningin Beatrix aanbiedt. Hierna zal zij haar speech houden en daarna nog eventueel handen schudden of met de genodigden praten of bijvoorbeeld de winkel openen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een optreden van Koningin Beatrix een nog leuker aanzien te geven.Ten eerste is er bij een optreden van Koningin Beatrix altijd een hofdame aanwezig. De hofdame is tijdens het optreden de rechter hand van de Koningin. Zij pakt bijvoorbeeld de bos bloemen aan of geeft de speech aan de Koningin.

Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om voor het optreden een limousine te huren waarmee de Koningin aan zal komen. Indien gewenst kunnen er ook nog twee bodyguards ingehuurd worden om het optreden een realistischer aanzien te geven. Zij kunnen het publiek op afstand houden en dienen tevens om de veiligheid te handhaven.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.3/5
 

13 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Prinses Beatrix, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Prinses Beatrix.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Prinses Beatrix of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Prinses Beatrix.
4: Boekingen = U wil Prinses Beatrix meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Queen imitator, Koningsdag 2017, Bruce Willis lookalike, Noord-Holland, Der Heino imitator, Duits, Beyonce imitator, Nederland, Koningin Maxima lookalike, Bekende Nederlanders, Jaap Stam lookalike, Bekende Nederlanders, Roy Orbison lookalike, Engelstalig, Sean Connery imitator, Belgie, Frans Bauer en Marco Borsato imitator, Thema-acts, Robbie Williams imitator, Flevoland, Tina Turner lookalike, Feesten, Maxima,Elton john,Michael schumacher,Meeuwis,George clooney,Boney m,Neil diamond,Andre rieu,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335