Het logo van Foppers in Concert

Tina Turner lookalike / imitator (165) - Biografie

Tina Turner lookalike / imitator (165)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1416 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Tina Turner kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De Tina Turner Tribute was een logisch gevolg van haar overwinning in de soundmixshow van 2001. Hoe ging dat ook al weer? Voor de liefhebbers, klik hier en zie zelf hoe zij de harten van kijkend Nederland wist te veroveren.
The Hits of the sixties
Tijdens de ongeveer 30-35 minuten durende show komen uiteraard alle grote hits van de Queen of Rock voorbij. De bekende "oudjes", zoals "River deep, mountain high", "Nutbush city" en "Proud Mary" worden door haar met net zo veel vuur gebracht als dat Tina dat in de jaren 60 deed.

The Hits of the eighties
Ook de hits die Tina tijdens haar come back in de tachtiger jaren scoorde worden gebracht. Meest bekend is natuurlijk "The Best", welke Mary in 2001, na de kampioenswedstrijd tegen Heerenveen, in een vol PSV stadion mocht zingen.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.5/5
 

6 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Tina Turner, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Tina Turner.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Tina Turner of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Tina Turner.
4: Boekingen = U wil Tina Turner meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Koning Filip imitator, Lookalikes, Anouk imitator, Openingen, Koningin Maxima imitator, My name is..., Laurel and Hardy imitator, Nederlandse Zangers, Zangeres zonder Naam imitator, Overijssel, Eddy Wally imitator, My name is..., Inge de Bruijn imitator, The winner takes it all!, Sean Connery lookalike, Carnaval 2017, Jack Sparrow imitator, Engelstalig, Rene Froger imitator, Figuranten, The Village People imitator, Limburg, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335