Het logo van Foppers in Concert

Jan Smit lookalike / imitator (181) - Biografie

Jan Smit lookalike / imitator (181)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1756 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Jan Smit kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

In deze speciale act zingt deze Jan Smit Imitator met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem, alle hits van deze populaire zanger.
Feestnummers als "Vrienden voor het leven","Als de nacht verdwijnt" worden afgewisseld met zijn meer gevoelige hits als "Laura" en "Naam in de sterren". Succes is bij deze act dan ook geen toeval maar vanzelfsprekend!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
 

10 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Jan Smit, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Jan Smit.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Jan Smit of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Jan Smit.
4: Boekingen = U wil Jan Smit meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Rene Froger lookalike, Belgie, Paul de Leeuw lookalike, Buitenlandse Zangers, Diana Ross lookalike, Nederlandse Zangers, Sean Connery lookalike, Zeeland, Freddie Mercury lookalike, Groningen, Vader Abraham imitator, Nederlandse Zangeressen, Prince lookalike, Utrecht, Joe Cocker imitator, Koninklijk Huis, Sting imitator, Belgie, Mick Jagger lookalike, Feesten, Marco Borsato imitator, Bekende Buitenlanders, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335