Het logo van Foppers in Concert

Robbie Williams lookalike / imitator (23) - Biografie

Robbie Williams lookalike / imitator (23)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3310 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Robbie Williams kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Wanneer deze artiest in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt hij steeds opnieuw voor een té gekke show.
De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

Dit is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.3/5
 

7 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Robbie Williams, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Robbie Williams.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Robbie Williams of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Robbie Williams.
4: Boekingen = U wil Robbie Williams meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Jan Smit lookalike, Thema-acts, Robbie Williams lookalike, Drenthe, Frans Bauer lookalike, Feesten, Koning Willem Alexander lookalike, Bekende Buitenlanders, Freddie Mercury imitator, Voordelig, Christina Aguilera imitator, Figuranten, Anouk lookalike, My name is..., Urbanus imitator, Duits, Andre Hazes lookalike, Gelderland, Koningin Maxima imitator, Overijssel, Tina Turner lookalike, Buitenlandse Zangers, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335