Het logo van Foppers in Concert

Andre Hazes lookalike / imitator (30) - Biografie

Andre Hazes lookalike / imitator (30)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1110 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De act van deze Look a Like is een natuurgetrouwe, respectvolle impersonatie van de enige, echte Andre Hazes. Qua kleding en uiterlijk is hij bijna een exacte kopie van het origineel. Zelfs het bier wordt in de act ge´ntegreerd.
Deze Look a Like is bij toeval zijn act als Andre Hazes gaan doen, omdat veel mensen tegen hem zeiden dat hij er, qua uiterlijk, sprekend op leek. Zijn allereerste optreden ging zo perfect dat het publiek eerst niet eens in de gaten had dat er een Look a Like stond te zingen in plaats van Andre.
Overal waar hij komt gaat het dak van de tent en kan het publiek uitgebreid meezingen op het bekende Hazes repertoire!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.1/5
 

9 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Andre Hazes, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Andre Hazes.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Andre Hazes of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Andre Hazes.
4: Boekingen = U wil Andre Hazes meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Michael Buble imitator, Nederlandstalig, The Blues Brothers imitator, Thema-acts, Arnold Schwarzenegger imitator, Friesland, Jannes imitator, Lookalikes, Joe Cocker lookalike, Leuke acts, Eddy Wally imitator, Imitators, Kim Kardashian lookalike, Buitenlandse Zangeressen, Boney M imitator, Buitenlandse Zangeressen, Laurel and Hardy lookalike, My name is..., Caro Emerald imitator, Nederlandse Zangeressen, Annie de Rooy imitator, Nederlandstalig, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335