Het logo van Foppers in Concert

Andre van Duin lookalike / imitator (35) - Biografie

Andre van Duin lookalike / imitator (35)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 1x 40 minuten of 2 x 20 minuten
Live: Live
Gezien: 1480 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre van Duin kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is deze persoon gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek Andre van Duin.
Al ruim 15 jaar imiteert hij zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van hem niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

Deze Imitator imiteerde de bekendste typetjes van Andre van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’

In deze superact, met de nodige dosis Andre van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers worden gevraagd te assisteren bij Andre’s nieuwste experiment...de guillotine.

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.2/5
 

5 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Andre van Duin, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Andre van Duin.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Andre van Duin of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Andre van Duin.
4: Boekingen = U wil Andre van Duin meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Joe Cocker imitator, Zuid-Holland, Diana Ross imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Annie de Rooy imitator, Limburg, Prince imitator, Engelstalig, The Adams Family lookalike, Nederland, Paul de Leeuw lookalike, Bekende Nederlanders, Queen imitator, Buitenlandse Zangeressen, Andre Hazes imitator, Friesland, Jan Smit lookalike, Thema-acts, Koning Willem Alexander imitator, Lookalikes, Frans Duijts lookalike, Engelstalig, Frans,Marco,Rene froger,Gerard joling,Jannes , mathilde,Koningin mathilde,Virtual,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335

Foppers in Concert

Foppers in Concert - Chat Beschikbaar

Foppers in Concert - Chat NIET Beschikbaar