Het logo van Foppers in Concert

Dorus lookalike / imitator - Biografie

Dorus lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: In overleg
Live: Live
Gezien: 160 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Dorus kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Tijden van toen herleven met deze look a like van Dorus, die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels en familie aangelegenheden.
Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van onze look a like.
Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prés aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar zelf op als een typetje dat zou uitgroeien tot de zwerver Dorus.

Natuurlijk kan hij ook enkele liedjes ten gehore brengen. Prijs is exclusief geluid.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
 

11 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Dorus, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Dorus.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Dorus of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Dorus.
4: Boekingen = U wil Dorus meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Rene Froger imitator, Lookalikes, Gerard Joling imitator, Zeeland, Zangeres zonder Naam lookalike, Engelstalig, Cher imitator, Nederlandse Zangers, Frans Bauer lookalike, Koninklijk Huis, Alicia Keys imitator, Carnaval 2017, Boney M imitator, Oktoberfest, Bruce Willis imitator, Groningen, Rene Froger lookalike, Thema-acts, Tom Jones imitator, Voordelig, Michael Buble lookalike, Gelderland, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335