Het logo van Foppers in Concert

Frans Bauer lookalike / imitator (6) - Biografie

Frans Bauer lookalike / imitator (6)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1271 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Frans Bauer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Dat Frans Bauer, zijn look a like uitnodigde, om een rol als zijn dubbelganger te spelen in de videoclip van zijn single "Ra Ta Ta Da", zegt natuurlijk al genoeg over de gelijkenis. Maar dat deze look a like net als Frans in een woonwagen is geboren, van dezelfde soort muziek houdt, en ook nog praktisch het zelfde stemgeluid heeft, ontdekte Frans pas toen ze elkaar tegenkwamen.
Deze look a like was al eerder te zien in diverse tv-programma’s van oa. RTL-4, SBS-6, RTL-7, NCRV en Omrôp Fryslân, maar nu maakte hij samen met Frans Bauer nog een rondje langs een aantal zenders,ter promotie van de single en videoclip van Frans.

Met een zelfde sympathieke uitstraling en sfeer, zingt deze look a like de allergrootste hits uit het populaire repertoire van de echte Frans, en maakt hij er net als Bauer gewoon een fantastisch feest van.

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.6/5
 

10 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Frans Bauer, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Frans Bauer.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Frans Bauer of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Frans Bauer.
4: Boekingen = U wil Frans Bauer meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Christina Aguilera lookalike, Koningsdag 2017, Bob Dylan imitator, Figuranten, Tina Turner lookalike, Oktoberfest, Cher lookalike, Buitenlandse Zangers, Joe Cocker lookalike, Openingen, Amy Winehouse lookalike, Zuid-Holland, Johnny Depp imitator, Thema-acts, Frank Sinatra lookalike, Nederlandse Zangeressen, Urbanus imitator, Zeeland, Beyonce imitator, Nederlandse Zangeressen, Koningin Maxima imitator, Carnaval 2017, Frans,Marco,Rene froger,Gerard joling,Jannes , mathilde,Koningin mathilde,Virtual,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335

Foppers in Concert

Foppers in Concert - Chat Beschikbaar

Foppers in Concert - Chat NIET Beschikbaar