Het logo van Foppers in Concert

Mr Bean lookalike / imitator (77) - Biografie

Mr Bean lookalike / imitator (77)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 3x 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1296 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Mr Bean kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. De imitator van Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze!
Met creaties van de geestelijk vader van ´Mr. Bean´ -Rowan Atkinson- deed de imitator in het land vele promotieactiviteiten voor de Atkinsonsfilms: Bean the Movie, Johnny English en KeepingMum. Dit monde uit in het kinderprogramma Blinq waar hij een masterclass visual humor gaf aan een kleine grote fan van Rowan Atkinson. Fotoshoots voor QuickNet, Nederlandse Spoorwegen, KRO en Koffievoordeel volgden. In de shoot voor Koffievoordeel is de dubbel in 2014 en 2015 met een vette knipoog naar George Clooney het gezicht van het koffiemerk. Hij werd door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de Britse acteur en verzorgde de imitator internationale optredens in Doha, de hoofdstad van Qatar. Daarnaast is hij op het witte doek te zien in de commercial van de Foroxity bioscopen in Sittard en Roermond. Een korte film voorafgaande aan de hoofdfilm.

Animatie
Bean mengt zich graag tussen de aanwezigen. In Bean´s geheel eigen wereldje helpt hij mee in de
bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt vrolijk de dansvloer onveilig.

Promotie activiteiten
Door u te onderscheiden van uw concurrenten geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde.
Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen.

Shoots
Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen
Op verzoek speelt Mr. Bean graag in op uw wensen.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.3/5
 

7 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Mr Bean, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Mr Bean.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Mr Bean of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Mr Bean.
4: Boekingen = U wil Mr Bean meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Cher imitator, Nederlandse Zangeressen, Johnny Depp imitator, My name is..., Flodder imitator, Oktoberfest, Rene Froger lookalike, The winner takes it all!, Jaap Stam imitator, Zuid-Holland, Frans Bauer imitator, Drenthe, Lady Gaga imitator, My name is..., Vader Abraham lookalike, Buitenlandse Zangeressen, Koningin Maxima lookalike, Groningen, George Clooney lookalike, Voordelig, Boney M lookalike, Engelstalig, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335